Termeni şi condiţii

PREZENTAREA SI ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Site-ul www.monitorizare-stiri.ro (denumit in continuare Monitorizare Ştiri), detinut si operat de catre Echipa Monitorizare Ştiri, va este oferit spre folosinta cu conditia acceptarii acestor Termeni si Conditii. Prezentele Conditii cuprind reglementarile si conditiile de derulare a Serviciilor intre Echipa Monitorizare Ştiri si Dumneavoastra si anuleaza orice alt document anterior dintre parti cu referire la subiectul tratat.

FOLOSIREA ACESTUI SITE CONSTITUIE ACORDUL DUMNEAVOASTRA ASUPRA ACESTOR TERMENI SI CONDITII. IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE, NU FOLOSITI SITE-UL SI NICI O INFORMATIE CONTINUTA DE CATRE ACESTA.

Ultima actualizare a acestui document a fost facuta la data de 14 Aug 2017.

Cuprins:
1. Protectia Proprietatii Intelectuale
2. Politica de Confidentialitate
3. Continutul mesajelor postate de utilizatori
4. Modificarea Sectiunilor
5. Modificarea Contractului
6. Denuntarea Garantiilor
7. Limitarea Raspunderilor
8. Norme de Etica; Reglementari Legale
9. Degrevare
10. Politica Noastra Legata de Fraude
11. Sanctiuni
12. Cookie-uri
13. Informatii Colectate Automat de Catre Site
14. Forta Majora
15. Terminare
16. Notificarea
17. Legi


1. PROTECTIA PROPRIETATII INTELECTUALE

Continutul si designul Monitorizare Ştiri (precum si orice alt material avand legatura cu Monitorizare Ştiri) trimis Dvs. prin email sau furnizat Dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Monitorizare Ştiri"), apartin Monitorizare Ştiri - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Stirile preluate respecta termenii agreaţi de către Clubul Român de Presă: preluarea materialelor de presă se realizează în limita a 500 de semne, fără a depăşi jumătate din articol si intotdeauna este citată sursa informaţiei.

Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Monitorizare Ştiri. De asemenea, este interzisa reproducerea, in orice fel, integral sau partial, a informatiilor cuprinse in cadrul materialelor trimise de catre utilizatorii Monitorizare Ştiri catre Monitorizare Ştiri, fara acordul scris si prealabil din partea Monitorizare Ştiri.

Se permite copierea si printarea Continutul Monitorizare Ştiri doar pentru folosinta Dvs. si a companiei Dvs., potrivit scopului pentru care v-ati inscris in Monitorizare Ştiri.

Nerespectarea acestor conditii va atrage in primul rand restrictionarea accesului la site si in unele cazuri actionarea in justitie.

2. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica Monitorizare Ştiri este de a respecta intimitatea utilizatorilor sai. Monitorizare Ştiri nu va monitoriza, dezvalui sau edita Datele Personale (adresele de mail) in afara cazului in care acest lucru este cerut de lege sau este necesar pentru a se proteja si apara drepturile sau daca ii este explicit cerut de catre Membru.

Utilizatorul confirma si este de acord ca Monitorizare Ştiri nu isi asuma responsabilitatea asupra continutului mesajelor oricarui utilizator si nici nu poate fi facut raspunzator pentru orice materiale amenintatoare, defaimatoare, obscene sau violente continute, precum si pentru orice atingere a drepturilor intelectuale ale unei terte parti rezultand din sau facilitata de continutul acestora.

2.1. Date cu Caracter Personal:
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Monitorizare Ştiri are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: servicii pe internet.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati toate datele, acestea fiind necesare in functie de Sectiunea din site pe care o folositi. Detalii despre fiecare Sectiune in parte se gasesc mai jos.
Refuzul dvs. determina imposibilitatea folosirii Sectiunii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai utilizatorilor site-ului Monitorizare Ştiri conform specificatiilor fiecarei Sectiuni in parte.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa administratorului folosind formularul de contact al site-ului.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

2.2. Dezvaluirea si Transmiterea Informatiilor cu Caracter Personal
Monitorizare Ştiri nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile Dvs. cu caracter personal. Monitorizare Ştiri poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul Dvs.,
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de Dvs.,
- In cazul in care activitatile Dvs. contravin termenilor si conditiilor Monitorizare Ştiri, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii.

2.3. Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale Monitorizare Ştiri
Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand Monitorizare Ştiri, cum ar fi listele de comentarii si alte spatii de acest gen pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora Monitorizare Ştiri nu are nici un control. Echipa Monitorizare Ştiri nu este responsabila pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand Monitorizare Ştiri.

3. CONTINUTUL MESAJELOR POSTATE DE UTILIZATORI

Prin mesajele postate de catre utilizatori intelegem toate mesajele care sunt adaugate de utilizatori pe site (petitii, semnaturi, comentarii, etc).
Monitorizare Ştiri isi rezerva dreptul de a inactiva mesajele care au un continut obscen, imoral, injurios sau necorespunzator. Respingerea mesajelor de catre Monitorizare Ştiri prin nepublicarea acestora pe site poate fi facuta pe orice criterii si este la latitudinea Monitorizare Ştiri; Monitorizare Ştiri nu este obligata sa trimita utilizatorilor ale caror mesaje au fost respinse informatii cu privire la motivele actiunii de respingere a mesajelor.
Continutul mesajelor poate fi alterat doar cu scopul unor corecturi gramaticale, inlaturarea partilor injurioase, acuzatoare, obscene, etc.
Responsabilitatea juridica pentru continul materialelor publicate de catre utilizatori revine creatorului mesajului.
Avertisment:
Este posibil ca anumite informatii adaugate de utilizatori sa nu fie adevarate sau sa aiba scopuri necunoscute. Monitorizare Ştiri nu este responsabil pentru orice prejudicii, pierderi sau neplaceri cauzate de informatiile adaugate pe site de catre utilizatori.
La cererea creatorului unei petitii sau a autorului unei semnaturi, petitia, semnatura sau comentariul in cauza poate fi modificat sau inactivat de catre administratorii Monitorizare Ştiri.
Comunicarea cu administratorii site-ului se face prin completarea formularului disponibil in zona de contact de pe site.

4. MODIFICAREA SECTIUNILOR

Monitorizare Ştiri isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe Sectiunile Site-ului cu sau fara notificarea utilizatorilor.

Monitorizare Ştiri nu poate fi facuta raspunzatoare in fata utilizatorilor sau a unei terte parti daca Monitorizare Ştiri isi va folosi dreptul de a modifica sau intrerupe Sectiunile.

5. MODIFICAREA CONTRACTULUI

Monitorizare Ştiri poate schimba prezentele Conditii ale serviciilor in orice moment fara nici o notificare prealabila. Orice utilizator al site-ului are obligatia de a citi cat mai des posibil termenii si conditiile. Daca nu sunteti de acord cu schimbarile sunteti obligati sa renuntati la folosirea Site-ului incepand din acel moment.

Folosirea in continuare a Site-ului constituie un raspuns afirmativ de acceptare a conditiilor si acordul de a va conforma noilor Termeni si Conditii.

6. DENUNTAREA GARANTIILOR

PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI SUNTETI IN MOD EXPRES DE ACORD CA IL FOLOSITI PE PROPRIUL RISC.

Monitorizare Ştiri NU ACORDA NICI O GARANTIE CA SITE-UL VA FI CONFORM CU DORINTELE DVS. SAU CA SERVICIILE VOR FI NEINTRERUPTE, LA TIMP, SIGURE SAU FARA ERORI, SI NICI NU GARANTEAZA CA REZULTATELE SAU INFORMATIILE CE VOR FI OBTINUTE IN URMA FOLOSIRII SITE-ULUI VOR FI CORECTE, SAU CA EVENTUALELE DEFECTE IN FUNCTIONAREA ACESTUIA VOR FI CORECTATE.

DE ASEMENEA INTELEGETI SI SUNTETI DE ACORD CA DESCARCAREA SAU OBTINEREA ORICARUI MATERIAL, DATE SI/SAU INFORMATII PRIN FOLOSIREA SITE-ULUI SE VA FACE LA DISCRETIA SI PE RISCUL PROPRIU SI CA DVS. VETI FI SINGURUL RASPUNZATOR PENTRU ORICE AVARIE SI/SAU PIERDERI DE DATE LA COMPUTERUL PROPRIU CA REZULTAT AL TRANSFERULUI UNOR ASEMENEA MATERIALE SI/SAU DATE.

Monitorizare Ştiri NU ACORDA NICI UN FEL DE GARANTIE LA NICI UN FEL DE BUNURI SAU SERVICII CUMPARATE SAU OBTINUTE FOLOSIND ACEST SITE SAU ORICE ALTE TRANZACTII PROCESATE FOLOSIND ACEST SITE.

NICI UN FEL DE INFORMATIE SAU ACORD, VERBAL SAU SCRIS OBTINUT DE DVS. DE LA Monitorizare Ştiri NU VA ACORDA NICI UN FEL DE GARANTIE.

ANUMITE JURISDICTII NU PERMIT EXCLUDEREA ANUMITOR GARANTII, DECI UNELE DINTRE PREVEDERILE DE MAI SUS NU SE APLICA IN CAZUL DVS.

7. LIMITAREA RASPUNDERILOR

Monitorizare Ştiri NU POATE FI RASPUNZATOARE PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU TANGENTIALE, REZULTAND DIN FOLOSIREA SAU INCAPACITATEA DE FOLOSIRE A SECTIUNILOR SITE-ULUI, PENTRU COSTUL DE PROCURARE A ALTOR BUNURI SI SERVICII SAU REZULTAND DIN CUMPARAREA SAU OBTINEREA ORICAROR BUNURI SI SERVICII, A TRANZACTIILOR INTRODUSE PRIN ACEST SITE SAU REZULTAND DIN ACCESUL NEAUTORIZAT SAU DIN ALTERAREA TRANSMISIILOR SAU DATELOR MEMBRILOR, INCLUSIV DAR NELIMITANDU-SE LA DAUNE PENTRU PIERDERI DE PROFIT, FOLOSINTA, DATE SAU ALTE INTANGIBILE, CHIAR DACA Monitorizare Ştiri A FOST INCUNOSTIINTATA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE.

ANUMITE JURISDICTII NU PERMIT LIMITAREA SAU EXCLUDEREA RASPUNDERII PENTRU DAUNE ACCIDENTALE SAU TANGENTIALE, DECI UNELE DINTRE PREVEDERILE DE MAI SUS NU SE APLICA IN CAZUL DVS.

8. NORME DE ETICA; REGLEMENTARI LEGALE

Utilizatorul este singurul raspunzator pentru continutul mesajelor sale.

Folosirea de catre Dvs. a site-ului intra sub incidenta tuturor legilor si reglementarilor aplicabile la nivel local, de stat, national si international.

Dvs. sunteti de acord: sa nu folositi site-ul in scopuri ilegale; sa nu interferati sau sa afectati retelele conectate la Site; sa respectati toate reglementarile, politicile si procedurile in vigoare.

Serviciile folosesc reteua Internet pentru a trimite si primi anumite date; de aceea comportarea Dvs. intra sub jurisdictia reglementarilor, politicilor si procedurilor retelei Internet. Utilizatorul nu va folosi site-ul pentru a posta mesaje obscene sau injurii pentru orice persoana care nu a acordat permisiunea expresa pentru a fi inclusa in acest proces.

Utilizatorul consimte sa nu transmita prin mesajele, anunturile si imaginile postate nici un fel de materiale ilegale, hartuitoare, defaimatoare, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene sau de orice alta asemenea natura. Utilizatorul consimte in continuare sa nu transmita nici un fel de material care sa incurajeze un comportament care ar constitui un delict penal, sa duca la raspunderi civile sau sa violeze orice lege sau reglementare locala, de stat, nationala sau internationala in vigoare.

Monitorizare Ştiri, va putea, la propria discretie, sa termine imediat accesul la site daca comportarea Membrilor si Utilizatorilor nu se va conforma prezentelor Conditii.

9. DEGREVARE

Dvs. consimtiti sa degrevati Monitorizare Ştiri, partenerii sai, subsidiarii, afiliatii, functionarii si angajatii sai de orice pretentie sau cerere, inclusiv onorarii pentru avocati, facute de orice terta parte din cauza sau rezultand din folosirea de catre Dvs. a site-ului, violarea Contractului de catre Dvs. sau din folosirea de catre o alta persoana a site-ului prin computerul Dvs., de orice proprietate intelectuala sau alt drept al unei persoane sau entitati.

10. POLITICA NOASTRA LEGATA DE FRAUDE

Numim "frauda":
- orice incercare de furt (partial sau total) a continutului site-ului,
- orice incercare de transmitere de mesaje in masa catre utilizatorii Monitorizare Ştiri,
- orice mesaj, anunt, imagine, date personale, etc. care au fost introduse in cadrul site-ului si care pot aduce daune altor persoane Membre sau Non-Membre.
Ne rezervam dreptul de a califica anumite actiuni drept frauda nu numai pe baza informatiilor tehnice, ci si pe baza expertizei Echipei Monitorizare Ştiri. Ne rezervam dreptul de a nu face publice sistemele de fraudare descoperite.

11. SANCTIUNI

Ne rezervam dreptul de a nu sanctiona imediat userii care incalca politicile monitorizare-stiri.ro.

Sanctionarea incalcarii politicilor site-ului monitorizare-stiri.ro se face prin suspendarea accesului utilizatorului la anumite pagini, sectiuni sau a intregului site monitorizare-stiri.ro .

12. COOKIE-URI

Un cookie este un mic fisier text pe care un website il poate plasa pe hard-disk-ul computerului personal cu scopul de a colecta, de exemplu, informatii despre activitatile utilizatorului pe site sau de a facilita folosirea unor anumite functii ale site-ului. Acest cookie transmite informatii inapoi catre server-ul site-ului. Multi utilizatori nu stiu ca aceste cookie-uri sunt plasate in calculatoarele lor cand viziteaza diferite site-uri. Daca doriti sa stiti cand se intampla acest lucru sau sa preveniti acest lucru, puteti sa va setati browser-ul sa va avertizeze atunci cand un site incearca sa plaseze un cookie in calculatorul Dvs.

In cadrul site-ului nostru folosim cookie-urile pentru urmatoarele aspecte:
1. ID de Sesiune: In momentul in care intrati pe site iti este trimis un cod care iti permite sa navighezi in cadrul site-ului.

Ca marime totala pe hard-disk-ul propriu cookie-ul trimis de site-ul nostru ocupa un spatiu mai mic de 100 bytes.
Cookie-urile specificate mai sus nu sunt folosite pentru obtinerea de date personale, ele sunt folosite doar pentru a usura navigarea in cadrul site-ului.

13. INFORMATII COLECTATE AUTOMAT DE CATRE SITE

Site-ul nostru colecteaza automat anumite date de identificare, cum ar fi adresa de IP a calculatorului utilizatorului.
Aceste date sunt folosite pentru crearea statisticilor site-ului nostru, pentru a ne ajuta sa ne protejam de eventualele fraude si identificarea persoanelor frauduloase.

14. FORTA MAJORA

Monitorizare Ştiri, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Monitorizare Ştiri nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Monitorizare Ştiri. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Monitorizare Ştiri, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Monitorizare Ştiri, erorile de operare, greva, etc.

15. TERMINARE

Dvs. puteti termina in orice moment si cu efect imediat orice legatura cu site-ul monitorizare-stiri.ro. Acest lucru poate fi facut cu sau fara o notificarea prealabila trimisa catre Monitorizare Ştiri.
Monitorizare Ştiri poate termina anumite sectiuni ale site-ului sau tot site-ul, cu sau fara motiv, in orice moment si cu efect imediat. Monitorizare Ştiri nu poate fi raspunzator catre Dvs. sau oricare alta terta parte pentru terminarea Sectiunilor sau a site-ului.

Daca Dvs. aveti obiectii in legatura cu prezentele Conditii sau oricare modificare ulterioara a acestora ori deveniti nesatisfacut de serviciile oferite de Monitorizare Ştiri, in orice fel, aveti urmatoarele optiuni: sa intrerupeti orice legatura cu site-ul; sa renuntati la calitatea de Membru al site-ului.

16. NOTIFICAREA

Toate notificarile catre cealalta parte se vor face prin e-mail. Monitorizare Ştiri poate trimite notificari sau mesaje pentru a informa Membrul asupra modificarilor din prezentele Conditii sau alte probleme importante; toate aceste mesaje vor constitui notificari catre Membru.

17. LEGI

Prezentele Conditii vor fi guvernate si vor fi construite in concordanta cu legislatia Romaniei, excluzand prevederile care intra in conflict cu aceasta.

Utilizatorul si Monitorizare Ştiri sunt de acord sa se conformeze in exclusivitate jurisdictiei curtilor judecatoresti ale Statului Roman.

Daca oricare din prevederile prezentelor Conditii ale serviciului este declarata, de catre o curte competenta, a fi in contradictie cu legea, atunci respectivele prevederi vor fi construite, cat mai repede posibil, pentru a reflecta intentiile partilor cu celelate prevederi ramase in vigoare.

Titlurile articolelor din prezentele Conditii ale serviciului sunt numai pentru exemplificare si nu au nici o semnificatie legala sau contractuala.

Pentru orice problema, contactati administratorul folosind formularul de contact al site-ului.
Copyright © 2024 Monitorizare Ştiri. Toate drepturile rezervate.